Vrei 6 £ garantat ?

Daca da , se poate ..Si nici nu trebuie sa investesti nimic..

Despre ce e vorba ? De curand m-am inscris pe un site de transferuri de bani deoarece am avut nevoie sa trimit niste bani urgent. Este vorba de TransferGo.

Este un site prin care puteti trimite oriunde orice suma de bani doriti , cu comisioane pornind de la 0,99  £ , in functie de cat de rapid doriti sa va fie trimisi banii.

Oricum , taxele sunt mult mai mici fata de cele de la banci..

Pentru a primi suma de 6 lire promisa in titlu trebuie sa va inregistrati pe acest site si sa faceti un transfer , stfel :

  1. Accesati link-ul http://trgo.co/en/r/wZHui1
  2. Va creati un cont cu datele personale
  3. Efectuati un transfer catre cineva de minimum 50 £ (echivalentul a aprox. 265 RON )
  4. Lasati un comentariu la aceasta postare dupa ce ati facut transferul , cu numele si e-mailul cu care v-ati  inregistrat

*Va puteti transfera suma mentionata chiar si intre conturile proprii . Primul transfer dupa ce va inregistrati este gratuit , deci nu aveti nimic de pierdut.

** In plus , dintre toate persoanele care participa , voi efectua si o tragere la sorti cu un premiu surpriza.

***Eu nu am acces la nici un ban din conturile dvs. Eu doar va ofer o parte din bonusul pe care il primesc si eu , sa fiu sincer.

De indata ce transferul a fost confirmat , va voi contacta pe e-mail pt a va oferi cele 6 lire promise. Pentru nelamuriri : plopeanu.g@windowslive.com

Toate bune !

 

Leave a comment